Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Løvblæsere/ -sugere

Løvblæser med batterier

Når efteråret melder sin ankomst, betyder det at træernes blade begynder at falde ned til jorden og sprede sig udover din have. Med en løvblæser kan du let og hurtigt rive bladende sammen og gøre haven flot og ryddelig. Akku løvblæseren er ideel for dig, som har behov for ekstra bevægelighed og ikke vil stå med en ledning eller benzinmotor. Du kan dermed let holde din have fri for nedfaldne blade eller holde større arealer på din arbejdsplads fri for jord eller blade. Tag et kig på vores udvalg her på siden og læs mere varianterne ved at klikke dig ind på de forskellige akku løvblæsere her på siden.

Køb akku løvblæsere til dine behov

Hos Dorch & Danola forhandler vi akku løvblæsere, maskiner og værktøj af den populære producent Maikta, som blandt andet står bag en række forskellige løvblæsere. Vi tilbyder et stort udvalg af Løvblæsere fra blandet andet MakitaAEG og Milwaukee. Vi tilbyder akku løvblæsere i høj kvalitet med forskellige funktioner, egenskaber og batterier med forskellig kapacitet, så du får mulighed for at vælge den maskine, som passer til netop dine behov. Desuden har vi et stort udvalg af havemaskiner, hvor du blandet andet kan finde et udvalg af buskryddereplæneklipperehækkeklipper m.fl.

Har du en akku løvblæser, der er gået i stykker? 

På vores moderne serviceværksted i Odense, udfører vi service og reparation af alle kendte akku løvblæsere, maskiner, elværktøj og pumper. Du kan læse meget mere om vores reparation og service ved at klikke dig ind på siden her: reparation af akku-værktøj

Råd og vejledning om akku løvblæsere

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af akku løvblæsere, eller har du andre spørgsmål om værktøj? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt og er altid klar til at tage en snak med dig vores butik i Odense.