Ryobi - Kvalitetsværktøj til hus og have

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Ryobi® er et af markedets mest dynamiske varemærker med det bredeste udvalg af elektriske, batteri- og benzindrevne maskiner. Produkterne forener brugervenlighed, innovation og høj kvalitet for pengene, mærkets kendetegn. Hvert år udvikler Ryobi® nye banebrydende teknologier, som kommer forbrugerne til gode i form af mere effektive, sikre og brugervenlige elværktøjer og havemaskiner.

Varemærket Ryobi® tilhører den internationale koncern Techtronic Industries (TTI), en verdensomspændende producent af elektrisk, batteri- og benzindrevet værktøj. TTI koncernens engagement i innovation og kvalitet styrker deres ledende markedsposition inden for værktøj, havemaskiner og boligindretning med en bred vifte af mærker og der passer til både professionelle og gør-det-selv folk.

Eksempler på andre varemærker i TTI koncernen er AEG og Milwaukee®, som er stærke varemærker inden for professionelt elværktøj. Drebo® professionelt tilbehør til elværktøj. Homelite® benzindrevne havemaskiner. Fine Lightning Company(FLC)® med nye innovative løsninger inden for havebelysning.

Læs mere
Læs mindre