Axminster Trade maskiner - Stationære maskiner

2 vare(r)

pr. side

Trade maskiner fra Axminster

Axminster Trade maskiner er designet og konstrueret til at imødekomme dine behov og garantere kvalitet, nøjagtighed, innovative funktioner og unikke design. Valget af maskiner i Axminster Trade-serien er meget rettet mod de brugere, der er afhængige af træbearbejdningsmaskiner for at tjene deres levevis; dem, der har brug for pålidelige maskiner, der udfører det krævede job, når det er nødvendigt. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af disse produkter. I Trade-serien finder du flere forskellige maskiner, heriblandt båndsave, bordrundsave, dekupørsave, båndsliber og meget mere. 

Båndsave 

Båndsave bruges til at flække brædder, tømmer og planker, men de er også rigtig gode til træskærerarbejder som fx parallel- og kurveskæringer. Således er båndsave et alsidigt værktøj, som vil være egnet til mange opgaver i både hjemmet og industrielle virksomheder. Nogle båndsave er også designet til at skære i stål og metal.

Dekupørsave

Dekupørsave er vigtige redskaber for bl.a. formbyggere, legetjsfabrikanter, modelbyggere, finmekanikere, designere, arkitekter og undervisningsværksteder. Det er et alsidigt værktøj, som kan save i både træ, plast, plexiglas, læder, flamingo, kunststof, metal og gips, og det løser opgaverne med præcision.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre