Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Kridtsnor

Kridtsnor til opmåling og markering

En kridtsnor er et smart værktøj, når du vil afmærke lige linjer både inde og ude. Kridtpulver er finmalet kridt, som fæstner effektivt på snoren. Det indeholder meget farvepigment og afgiver en tydelig og holdbar linje. Kridt findes i forskellige farver til brug på forskellige materialer og i forskellige miljøer. F.eks. egner den ultrablå kridt sig bedst i regn og blæst, mens den hvide kridt er den eneste, hvor linjen kan overmales. Kridtsnor er somregl en flettet snor af bomuld og polyester. Bomulden optager kridtet og polyesteren giver slidstyrke. Fletningen sikrer, at snoren ikke sammenfiltrer.

Kridtsnor hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af kridtsnor. Vi tilbyder kridtsnor fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt HultaforsTajimaMilwaukee og mange flere. Var det ikke lige en kridtsnor, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer måleværktøjer, heriblandt målebånd, linealer, mærkespray, tommestokke og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige måleværktøjer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.