Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Fugtighedsmålere

Fugtmåler til måling af fugt på diverse materialer

Fugtmålere har mange formål. For eksempel når du skal male træværk – især udendørs. Her er det vigtigt, at træet ikke er for fugtigt, når du maler. Med en fugtighedsmåler er det nemt og præcist at måle den nøjagtige fugtighedsprocent.

Måling af fugtighed foretages ved at stikke de to sonder (nåle) ind i materialet, hvorefter fugtighedsprocenten kan aflæses på displayet med det samme.

Ikke destruktiv måling

Det er ikke altid praktisk at skulle stikke sonder ind i materialet. Derfor fører vi også de såkaldt skannende fugtighedsmålere, der aflæser materialets fugtighed med en skanning UDEN at penetrere materialet.

Det er for eksempel Laserline fugtighedsmåler eller den top-professionelle fra Limit, der kan scanne helt ned til 40 mm endda i beton.

Køb din fugtighedsmåler hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola tilbyder vi et omfattende udvalg af fugtighedsmålere. Uanset om du arbejder indendørs eller udendørs, på små projekter eller store konstruktioner, har vi den rigtige fugtighedsmåler til dig. Vores mål er at give dig mulighed for at opnå højeste standarder inden for netop dit byggeprojekt ved at sikre, at dine materialer forbliver optimale gennem hele processen.

Moderne målegrej

Vi tilbyder blandt andet multimetretermometre og meget mere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt LaserlinerUJK TechnologyLeicaBosch og mange andre.

Du kan altid få professionel rådgivning i både valg af måleudstyr og brugen af det hos vores kompetente fagfolk. Dem finder du i vores butik i Odense, på telefon 66 15 50 40 eller via e-mail på [email protected]. Lad os hjælpe dig til mere præcis fugtighedsmåling og al anden måling!