Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Lasere

Lasere til opmåling

Professionelle lasere har en fantastisk nøjagtighed og pålidelighed, der gør det daglige arbejde som håndværker ekstremt meget lettere. Her hos Dorch & Danola har vi et stort udvalg af lasere i forskellige typer til forskellige opgaver, heriblandt linjelasere, rotationslasere m.fl. Vi tilbyder lasere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Nedo, Leica, Limit, geoFENNEL og mange flere. 

Tilbehør til lasere

Desuden kan vil tilbyde en række tilbehør til lasere. Dette lige fra laserbriller, der øger synligheden af laserstrålen, til et stativ, der kan stå selv frit og holde både afstandsmålere, krydslaser og roterende laser, men også en vægholder til en krydslaser. Du kan helt sikkert finde hvad du har brug for at lasere og tilbehør hos os.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige måleværktøjer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.