Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Afstandsmåler

Afstandsmålere til håndværkeren og det ambitiøse gør-det-selv-folk

Hos Dorch & Danola har vi værktøj tilpasset erhvervslivets krav og den ambitiøse gør-det-selv mands forventninger. Vi forsøger altid at finde værktøj i høj kvalitet til en pris, der er tilpasset maskinens funktioner. Herunder finder du alle vores afstandsmålere, som er velegnet til forskellige typer opgaver og behov. Du kan være sikker på at finde kvalitetsværktøj til en skærpet pris, som har de funktioner, du søger. Afstandsmålerne er fra velkendte mærker som Bosch, Leica, Limit og Makita. Vi vil herunder forklare, hvilke funktioner maskinerne har, og hvilke opgaver de vil være velegnede til. Hvis du har spørgsmål undervejs, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Få nøjagtig måling med en afstandsmåler

Med en afstandsmåler kan du foretage præcise målinger med millimeter sikkerhed i distancer mellem 5 cm op til 200 meter alt efter modellen. Målerne er udstyret med den seneste laser teknologi, hvilket garanterer præcise målinger hver gang. Med en nøjagtighed på ned til ± 1 mm får du hurtige, præcise og pålidelige målinger. Dette er derfor et absolut must have værktøj inden for blandt andet håndværksfagene, hvor der skal foretages hurtige og pålidelige målinger, som gerne skulle munde ud i en solid løsning. Afstandsmålere benyttes ligeledes hyppigt inden for bygge- og anlægsbranchen, hvor de anvendes til at foretage målinger fra afstand og på svært fremkommelige områder.

Nogle målere har funktioner som vinkelberegning, udregning af pythagoras, 360 graders tiltsensorer, udregning af areal og rumfang, hukommelse med plads til 30 målinger og meget mere. Andre målere har mere simple funktioner og et enkelt design, der i mange tilfælde vil være passende. Du har derfor mulighed for at finde præcis den afstandsmåler, som passer til dine arbejdsopgaver. Du finder en mere præcis beskrivelse af afstandsmålernes funktioner under hver maskine. Hvis du har specifikke krav til afstandsmålerens funktioner, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

En afstandsmåler efter dine behov

Inden købet af en afstandsmåler bør du spørge dig selv, hvilke behov du har til denne maskine, og hvilke arbejdsopgaver den skal kunne udføre. Det er ikke kun maskinens funktioner som er afgørende, men ligeledes displayet og brugervenligheden, da dette vil få indflydelse på, hvor meget du vil anvende måleren. Vi har stor variation i display formatet på vores afstandsmålere. Du finder eksempelvis maskiner med meget simple displays og få taster, hvilket er velegnet, hvis du skal lave hurtige opmålinger uden yderligere beregninger. Derudover har vi mere kompliceret måleudstyr med forskellige skærm-detaljer, tastatur med forskellige taste-muligheder og et udseende som varierer meget i størrelse og form. 

Opnå nøjagtige resultater med afstandsmålere

Tommestokken og målebåndet er i dag afløst af laser-guidet og digital teknologi, der både er nem at bruge, ekstremt præcist og uendeligt meget nemmere at håndtere – især hvis du er alene om at måle op.

Uanset om du er professionel håndværker med hundreder af opmålinger på en dag, eller du er gør det selv person, der af og til skal måle op, kan du finde det helt rigtige grej hos os. Selv landmåleren har vi grejet til!

Du finder også målehjul, der med digitalt teknik måler præcist over selv meget lange afstande.

Hvad er en laserafstandsmåler?

Det er et lille apparat på størrelse med en mindre mobiltelefon, der passer perfekt i en lomme. De er robuste og tåler at blive tabt. Udover at kunne måle afstanden mellem 2 punkter, kan den også hurtigt udregne rumfang og arealet. Du måler for eksempel fra den ene væg til den næste, og så giver den dig et øjeblikkeligt resultat, uden du skal finde en tommestok frem.

Nogle modeller kan endda måle vinkler, og sågar et tags hældning. Det er ikke helt forkert at kalde dem for små computere til hård og daglig brug.

I vores sortiment finder du mærker som LeicaLimitBosch og Makita laser afstandsmålere.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af bajonetsave eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.