Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Multimetre

Multimetre til elektronikmålinger

Et multimeter (eller universalinstrument) er et måleinstrument, der bruges inden for elektronikken til at måle elektriske strømme, spænding og modstand, og ofte flere andre elektronik-relaterede fænomener. Multimetret har flere anvendelsesmuligheder til målinger af elektronik. 

Multimetre hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af multimetre. Vi tilbyder blandt andet fugtighedsmåleretermometre og meget mere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt LaserlinerUJK TechnologyLeicaBosch og mange andre. Var det ikke lige et multimeter, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer måleværktøj, heriblandt linealermålebåndtommestokke og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige måleværktøjer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.