Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Vaterpas

Vaterpas

Vaterpasset er det oplagte værktøj, når et emne skal sættes i vater. Med mange funktioner og høj nøjagtighed er du sikker på, at dine opmålinger bliver præcise, uanset hvilke emner eller forhold du måtte have. Hos Dorch & Danola har vi et stort udvalg af vaterpas, der er tilpasset behov i forhold til pladsmangel, præcision, fleksibilitet mm. Du er derfor sikker på at finde et vaterpas, der dækker kriterierne for dine opmålinger. Du finder alle vores produkter herunder, hvor du ligeledes kan læse mere om, hvordan du finder vaterpasset tilpasset dine krav. Vi tilbyder vaterpas fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Milwaukee, Hultafors, Laserliner, Limit, TengTools og mange flere. 

Hvad er et vaterpas?

Ordet “vaterpas” stammer fra det Hollandske ord “water” som betyder vand. Det hentyder til, at du ved hjælp af dette instrument kan opmåle emner, så de opstilles lige så vandrette som stillestående vand. Før i tiden brugte man almindeligt vand samt libeller (som er boblen i glasset) til at foretage opmålinger, men i kolde perioder frøs vandet til is og det var derfor ikke en holdbar løsning. I dag bruger et standard vaterpas alkohol, så det kan bruges hele året. Vi oplever også, at der kommer flere digitale vaterpas, der enten kombinerer de klassiske elementer med tal - eller kun har digitale tal. De digitale løsninger giver smarte muligheder i forhold til hukommelsesfunktioner, hvis du anvender hyppige vinkelmål. Derudover er der forskel på nøjagtighedsgraden, hvilket er et af områderne som kan være udslagsgivende for, Hvilket vaterpas du bør vælge.

Hvilket vaterpas bør jeg vælge?

Hos Dorch & Danola har vi vaterpas tilpasset erhvervslivets krav og den ambitiøse gør-det-selv mands forventninger. Du finder et stort udvalg af vaterpas fra forskellige mærker med varierende fordele. Vi har eksempelvis vaterpas med gode greb, hvilket gør arbejdet effektivt selv på glatte overflader. Vi har andre som kan foldes ud, så der kan måles vinkler. Dette giver mulighed for at finde frem til geringsvinkler med høj præcision, mens du både får mulighed for at foretage korte eller længere målinger. Vi har vaterpas i mange forskellige længder alt efter længden på dine emner eller pladsbegrænsningen på dit arbejdsområde. Hvis du har høje krav til præcisionen af dine emner, så har vi ligeledes vaterpas, som kan foretage opmålinger ned til ±0,05 mm. Du finder alle detaljer og langt mere under de enkelte produkter. Her kan du sammenligne priser og egenskaber, så du finder frem til et vaterpas tilpasset dine behov.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige måleværktøjer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.