Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Vinkler

Vinkelmålere 

En vinkelmåler er et uundværligt værktøj, når du skal lave om i dit hjem. Når du skal bygge noget er det vigtigt at have noget godt måleudstyr, så du kan udføre dit arbejde mest korrekt og præcist. En cirkel er 360 grader og ønsker du at måle en vinkel, der ligger derimellem, kan du anvende en vinkelmåler. Mange vinkler er faste, hvilket gør dem særligt velegnet til specielle måleopgaver. Brugen af vinkler tager udgangspunkt i matematikkens brug af de 360 grader i en cirkel. Derved kan man præcist beregne konstruktionen, så det bliver lavet i korrekt vinkel.

Vinkelmålere hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af vinkelmålere. Vi tilbyder vinkelmålere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Hultafors, Limit, Angel.design og mange flere. Var det ikke lige en kridtsnor, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer måleværktøjer, heriblandt målebåndlinealermærkespraytommestokke og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige måleværktøjer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.