Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Kap-geringssave

Derfor bør du have en kap-/geringssav

Save kan man finde i et utal af varianter, men har du brug for at opføre et nyt skur, lægge gulv, terrasse eller lignende, så ved du også, at det vil tage ualmindeligt lang tid at save alle de brædder, der skal til, med en ganske almindelig håndsav. Eller du har måske bare generelt brug for at masseproducere træbrædder, lægter, lister og andet træværk, med bestemte længder og vinkler.

Derfor fører vi hos Dorch & Danola selvfølgelig de bedste kap-/geringssave, så du har mulighed for at sætte dit nye skur op i rekordfart, og derefter nyde synet af dit færdige arbejde uden at føle dig overanstrengt efter endt arbejde.

Med en Kap-/geringssav i huset, får du et uovertruffet redskab, der ikke blot letter arbejdsbyrden, men som også giver dig mulighed for selv at skabe et præcist og præsentabelt produkt. I princippet er en kap/-geringssav to save i én. Kapsaven, der hurtigt og effektivt kapper brædder og lignende i perfekte snit, og så geringssaven, der laver snit i gering, det vil sige ikke-vinkelrette snit.

En Kap-/geringssav fæstnes til en overflade, så det eneste du skal bekymre dig om i saveprocessen, er, at føre brædderne til savens tænder i ro og mag. Til formålet anbefales det at bruge en tvinge, så træet ikke forrykker sig, når der saves. Du er også sikker på, at du får de samme savemål hver gang, til hvert et bræt, med muligheden for at indstille på saven.

Når du først én gang har prøvet at arbejde med kap-/geringssav, er det svært at forestille sig en tilværelse uden. Den gør arbejdet utroligt meget nemmere, og vil gøre mange gør-det-selv-projekter i hjemmet til en leg.

Med en kap-/geringssav får du et stabilt savefundament. Men hele værktøjet er skabt til en stabil saveproces, fra fæstningen til en træplade, eller til det medfølgende bord til kap-/geringssaven. Savene findes også i en mobil udgave, som opererer på strøm, hvilket giver dig en fleksibilitet på arbejdspladsen.

De bedste kap-/geringssave fra de kvalitetsproducenter
Hos Dorch & Danola kan vi tilbyde et bredt udvalg af de bedste kap-/geringssave på markedet, og inden for flere prisklasser og behov, og vi kan kun anbefale dig at udforske vores udvalg via vores hjemmeside. Her vil du findekap-/geringssave, der passer til alle behov.

For eksempel kan vi præsentere dig for dette Festool Kapex KS 60 E-UG-Set XL som er et kap-/geringssavsæt, der byder på ekstra mobilitet, med Festools transportable arbejdsstation, og en skæringskapacitet på 60 mm.

Vi byder også på flere kap-/geringssave fra Bosch. Deres Kombisav GTM 12 JL er en yderst alsidig og præcis maskine, med både bordrundsav og kap-/geringssav i én maskine.

Hvis du ønsker en kraftig maskine, har vi denne kap-/geringssav PS 216L fra AEG, på 1500 W, som præsterer 5000 omdrejninger i minuttet. Den er let og hurtig at indstille, med justerbar laser og LED-lys.

Vi har også mange gode forrygende kap-/geringssave fra Makita, hvor denne Makita kombi bygningssav LF1000 skiller sig ud ved at være 3 save i én, og med et sammenklappeligt understel, som gør det nemt at transportere den kraftige maskine fra sted til sted.

Eller måske kan vi friste med en af de mange kap-/geringssave fra Metabo, som også befinder sig inden for overkommelige priser. Der er for eksempel denne kompakte letvægtsmaskine, Metabo Kapsav KS 216 M, som kan transporteres med én hånd. Eller måske frister denne patenterede kombination af en kap-/listesav, Metabo Kap-/listesav KGSV 72 XACT SYM, som byder på en all-rounder sav til gulvlæggere alle vegne.

Vælg den rigtige kap-/geringssav

Når du skal finde din nye kap-/geringssav, er det selvfølgelig vigtigt at du ender med en model, der passer til dine behov. Derfor er der en række aspekter du med fordel kan overveje inden du køber dit næste vidunderredskab.

Elektrisk kap-/geringssav eller med batteri

I dag kan man både finde klassiske kap-/geringssave, der fungerer via en ledning og stikkontakt, men de findes også, som nævnt, med batteri, hvor man ikke er afhængig af at have en strømkilde omkring sig. Med de mere mobile varianter med batteri, finder du en fleksibilitet i saven. Dog skal man være opmærksom på ikke at løbe tør for strøm midt i en opgave. Hvis du skal bruge din kap-/geringssav ofte, anbefaler vi, at du vælger en med ledning.

Skærebredde

Skrebreddem er relevant, når du skal vælge kap-/geringssav, fordi det betyder noget i forhold til størrelsen på det, du skærer i. Hvis du skal skære i et bredt materiale, skal skærebredden være tilsvarende bred.

Laser skærelinje

Du kan med fordel kigge efter modeller, som har en laser skærelinje. Specielt hvis du ikke har den store erfaring med kap-/geringssave, kan funktionen være til stor hjælp. Når du bruger saven, vil et laserlys markere din skærelinje, hvilket sikrer, at du kan lægge det perfekte snit i første ombæring.

Oplyst skæreområde

Nu når vi snakker om lys, så kan du også overveje, om du vil have en model, som kan oplyse skæreområdet. På den måde kan du danne dig et bedre overblik og udsyn over dit arbejde.

Støvpose

Hvis du ønsker at mindske rod og snavs, når du bruger din kap-/geringssav, kan du overveje en model med støvpose. Den vil opsamle størstedelen af det støv og savsmuld, som saven kaster fra sig, når den tages i brug.

Køb din kap-/geringssav online hos Dorch & Danola

Du kan altid regne med Dorch & Danola, når du mangler nyt værktøj af høj kvalitet. Husk også at udover vores brede sortiment af kap-/geringssave, har vi også meget andet værktøj og tilbehør til værkstedet eller byggepladsen.

Du er selvfølgelig også altid velkommen i vores fysiske butik og showroom, som ligger i Odense på Ove Gjeddes Vej 7. Kig ind til en snak om værktøj eller fremtidige projekter, og vi vil elske at komme med gode råd, og personlige erfaringer.

Hvis du har spørgsmål til produkter eller det generelle sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummer 66 15 50 40 eller på mail [email protected].

Kap/geringssave til perfekte snit

Kap-/geringssaven er et uundværligt stykke værktøj, der har flere funktioner. Den kapper hurtigt reglar, brædder og stolper over i perfekte lige snit og i gering. Kap-/geringssaven kan både skære i store og små emner, og den kan kappe træ over i vinkelret snit. De fleste kap-/geringssave leveres med udtræk. Herved giver det mulighed for at saven kan tage en stor snitbredde, som oftest kan stilles i gering op til 47 grader. Du kan læse meget mere om de forskellige save og deres anvendelsesmuligheder ved at klikke dig ind på produkterne her på siden.

Fleksible kap-/geringssave til dine behov

Kap-/geringssaven er kendetegnet ved, at den er nem at flytte rundt med og have med ind til sin arbejdsplads. Saven kan oftest kombineres med en arbejdsstation eller arbejdsbord, som giver en mere komfortabel arbejdshøjde. I udvalget her på siden finder du akku kap-/geringssave med forskellig snitkapacitet, skærebredde og batteritype til forskellige arbejdsopgaver og skæring i forskellige materialer. Du kan derfor være helt sikker på at finde en variant, som kan udføre netop dine arbejdsopgaver.

Kap-/geringssave i suveræn kvalitet

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af akku kap-/geringssave i højeste kvalitet. Vi tilbyder både kap-/geringssave med ledning eller batteri fra anerkendte mærker, heriblandt MilwaukeeMetabo og AEG. Se også vores store udvalg af tilbehør og reservedele til maskinerne.

Få rådgivning om kap-/geringssave

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af kap-/geringssave? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi sidder altid klar til at besvare dine mails eller tage imod dig i vores butik i Odense, hvor du kan være sikker på at få masser af gode råd og vejledning.

Vi tilbyder desuden service og reparation af akku maskiner på vores eget serviceværksted. Læs mere om vores service på siden her: reparation af el- og akku-værktøj