Axminster Trade bitz

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Trade Bitz fra Axminster

På et tidspunkt vil næsten alle være nødt til at bore huller eller drive skruer. Axminster har alt det rigtige håndværktøj og udstyr af høj kvalitet til næsten enhver anvendelse. Evnen til at køre træskruer er en af de grundlæggende krav, som enhver træarbejder har. Axminster lagerfører et enestående udvalg af skruetrækkere i top kvalitet såvel som et stort udvalg af holdere og bits.

Trade Bitz hos Dorch & Danola

I denne kategori finder du et større udvalg af Trade Bitz, der altid er i top kvalitet. Her på siden finder du blandt andet bits, bitssæt, bitsholdere og meget andet. Var det ikke lige bits fra Trade-serien, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre produkter fra Axmimster. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre