Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Axminster Trade skruestikke til fastklemning af emner

Trade Skruestikke fra Axminster

Enhver håndværker, ingeniør, mekaniker eller lignende har normalt brug for en eller endda flere metoder til at holde arbejdsemnet, og en skruestik af en eller anden art er en næsten obligatorisk del af værkstedsudstyret. Skruestikken anvendes når brædder skal holdes fast og skæres præcist ud. Skruestikken kan bruges til f.eks. ved anvendelse af søjleboremaskine, hvor det er afgørende at emnet ikke rykker sig og hvor det handler om præcision og sikkerhed. Der findes forskellige størrelser skruestik til forskellige belastninger. 

Trade Skruestikke hos Dorch & Danola

I denne kategori finder du et større udvalg af skruestike fra Trade-serien, der altid er i top kvalitet. Her på siden finder du et stort udvalg af skrustikke til flere forskellige formål. Var det ikke lige skruestikke fra Trade-serien, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre produkter fra Axmimster. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.