Axminster Trykluftværktøj

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Trykluft fra Axminster

En hel række hobby-, handels- og industrielle applikationer som sprøjtning eller slibning kan let og bekvemt drives af trykluft, men det er vigtigt, at du vælger den rigtige kompressor til opgaven. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af disse produkter, der tilbydes i høj kvalitet fra Axminster. På denne side finder du et stort udvalg af forskellige maskiner til tryklyft. Du finder blandt andet kompressorer, sprøjtepistoler, stift- og dykkerpistoler og meget andet.

Herunder kan du læse nærmere om nogle af de produkter, du kan finde i denne kategori. 

Kompressorer

En kompressor kan bruges til at udfører en række forskellige arbejdsopgaver som f.eks. fiverse opgaver i et værksted, opblæsning af dæk eller betjening af en sømpistol. Bærbare luftkompressorer er gode til lette, hurtige job, da de har en mindre tank med håndtag og hjul for at gøre dem nemmere at manøvrere. 
Tankens størrelse bestemmer hvor meget luft der lagres og derfor hvor længe det vil køre, hvis du bruger værktøj, der kræver et højt luft volumen i længere tid skal du overveje en større tank.

Stift- og dykkerpistoler

En dykkerpistol er et yderst pratisk værktøj til at slå små lister op eller et loft. Med en dykkerpustol slipper du for at få blå fingre, når du skal slå søm i. En dykkerpistol er anvendelig til mange formål, men de mest almindelige formål er møbler, fodpaneler, lister billedrammer mv. Stiftepistolen er ideel til sandlister eller skurelister og kan anvendes til mange forskellige opgaver.           

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre