Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
3D-printede produkter til værktøj

3D produkter med uendelige muligheder 

3D Printing er en produktionsmetode, hvor produktet bliver bygget op fra bunden med flere lag plastik. Plastikken bliver lagt i lag oven på hinanden, så de tilsammen former den ønskede konstruktion.

Bemærk - 3D printede dele kan have små skønhedsfejl i overfladen, da det netop IKKE er et sprøjtestøbt produkt.

3D-printning er under rivende udvikling og har været det i mange år efterhånden. Det har helt naturligt påvirket efterspørgslen af 3D printede produkter hos Dorch & Danola.

3D Produkter hos Dorch & Danola

I vores udvalg af 3D printede produkter finder du almindelige og spændende hverdagsting, som giver dig helt nye muligheder og forbedringer til allerede eksisterende produkter. Vi har alt lige fra ophæng og holdere til bench dogs og skabeloner til mærker som Festool, Bessey m.m., samt andre produkter som passer der til. Vi udvider løbende vores udvalg af 3D produkter alt efter efterspørgslen.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra 3D eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.