Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Bordsave

Bordrundsave der kan tages med på pladsen

Du finder bordrundsave både og uden understel samt i forskellige størrelser. Bordrundsaven egner sig særligt til lange, præcise snit, hvor den håndholdte rundsav ofte bliver for unøjagtig. Med nogle af vores bordrundsave får du muligheden for at skære i både træ, metaller, skumplast, plexiglas, plast og meget mere. Maskinerne er kraftige og stabile, så du kan arbejde med en lang række forskellige materialer, snit og størrelser.

Under de enkelte produkter kan du læse mere om specifikationerne, så du kan finde lige den bordrundsav, som passer til dine behov. 

Stort udvalg af bordrundsave

Her på siden kan du finde transportable bordrundsave fra anerkendte producenter. Her finder du blandt andet mærker som Festool, Makita, Metabo, Bosch og Dewalt. Vi har sørget for et stort udvalg, så der er noget til ethvert formål, hvad enten du skal bruge en bordrundsav til hjemmet, værkstedet eller noget helt tredje. Alle vores bordrundsave er nøje udvalgte, så du udelukkende får den højeste kvalitet, når du handler med os. Vi giver dig slidstærke, kraftige og nøjagtige maskiner, som du kan have stor glæde af i lang tid.

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af borerundsave eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.