Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Dykkerpistoler

Sømpistol med batteri - nemt hurtigt og effektivt 

Sømpistolen er ideel til fastgørelse af bygningsbeslag, gulvlister og meget mere. Med en akku sømpistol slipper du for at transporterer kompressorer og slanger, som man skal med en trykluftspistol. En akku sømpistol er betjeningsvenlig og kan betjenes med en hånd og er enkel at benytte, dog skal batteriet oplades. Alternativt findes et gassømpistol, som dog larmer mere end de andre typer sømpistoler. Sømpistolen gør det muligt at udføre flere forskellige opgaver, der kræver fastgørelse af flere materialer. 

Akku dykkerpistol - Praktisk værktøj

En dykkerpistol er et yderst pratisk værktøj til at slå små lister op eller et loft. Med en dykkerpustol slipper du for at få blå fingre, når du skal slå søm i. En dykkerpistol er anvendelig til mange formål, men de mest almindelige formål er møbler, fodpaneler, lister billedrammer mv. En akku dykkerpistol er betjeningsvenlig og kan betjenes med en hånd og er enkel at benytte, dog skal batteriet oplades. 

Akku hæftepistol - Let og kompakt 

På trods af den lille størrelse er den kraftfuld. Man anvender ofte stiftepistolen på fine overflader, da den ikke giver ridser eller mærker. Stiftepistolen er ideel til sandlister eller skurelister og kan anvendes til mange forskellige opgaver. En akku stiftepistol er betjeningsvenlig og kan betjenes med en hånd og er enkel at benytte, dog skal batteriet oplades.  Den fås også som et trykluftværktøj. 

Hæfte-, dykker- og sømpistol hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af søm-, dykker-, og stiftepistoler som både et akku værktøj og som trykluftværktøj. Vi forhandler maskinerne fra de mest anerkendte brands, heriblandt TJEP, Makita, Milwaukee, AEG m.fl. Vi tilbyder også udvalget som trykluftværktøj og en masse tilbehør dertil. 

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj

Husk sikkerhedsudstyr når du bruger sømpistol

Når det kommer til håndtering af en sømpistol, er sikkerhed afgørende. Vores udvalg af sikkerhedsudstyr er skræddersyet til professionelle og gør-det-selv entusiaster, der værdsætter deres helbred og velvære. Uanset om du er en erfaren håndværker eller nybegynder, bør dit første skridt være at investere i det rigtige udstyr.

Beskyt dine øjne og ører

Når du arbejder med sømpistoler, er det afgørende at anerkende betydningen af støjdæmpning og beskyttelse mod potentielt farligt flyvende materiale. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af øjenværn og høreværn, der ikke kun holder dig komfortabel, men også beskytter dine sanser.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af akku søm-, dykker-, stiftepistoler eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.