Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Murrillefræser

Murrillefræser - Fræseværktøjet til skjuling af rør og ledninger

En murrillefræser er et stykke værktøj man anvender, når man skal have fræset et emne ind i væggen. Det kan være et vandrør eller et kabel, du ønsker skal skjules. Murrillefræseren er ideel til udfræsning af riller i indervægge af bløde materialer. 

Murrillefræsere til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af murrillefræsere i allerhøjeste kvalitet. Vi tilbyder et bredt sortiement indenfor murrillefræsere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Bosch, Festool, AEG, Makita. Var det ikke en murrillefræsere, du ledte efter, men mere et andet fræseværktøj, så tilbyder vi her hos Dorch & Danola også et stort udvalg af det.

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af murrillefræsere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.