Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Ladere & adaptere

Opladere og adaptere - Find det rette tilbehør til din maskine

Er dine batterier løbet tør for strøm? Står du og mangler en lader til dine batterier, så er du landet det rette sted. Opladeren til dine batterier er helt essentielt for, at dit værktøj kan bruges i længere tid. Vi tilbyder et udvalg af batteriopladere til dine elektroniske dele og ønsker du ikke en oplader, men nye batterier, så har vi også det. 

Opladeren til dit batteri

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af opladere til netop dit batteri. Vi har et stort udvalg fra de mest anerkendte brands, heriblandt Milwaukee, AEG, Bosch og mange flere. Vi tilbyder desuden en masse andet tilbehør til dine akku maskiner og el-værktøjet. 

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af ladere og adaptere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.