Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Milwaukee - Fugepistoler

Akku fugepistol til den perfekte fugning

En elektrisk fugepistol med batteri gør det langt nemmere at udføre ensartet og pæn fugning og man sparer også lidt på fingrekræfterne og energien på at få sprøjtet fugen ud. Med en akku fugepistol er det nemmere at dosere den rette mængde af fuge, hvilet betyder at  De fleste fugepistoler kan bruges til silikone og akryl og beholderne på de forskellige pistoler kan indeholde 300-600 ml. 

Akku fugepistol fra Milwaukee

Her på siden finder du et stort udvalg af Milwaukee fugepistoler til lave priser. Vi har altid gode tilbud. Milwaukees fugepistoler er effektive og leverer høj trykkraft, og så er de udviklet af Milwaukee med en masse smarte features og egenskaber som du kan læse meget mere om inde på de individuelle produkter her på siden.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af fugepistoler eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee skruemaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee sømpistol.