Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Opbevaring fra Milwaukee

Opbevaring fra Milwaukee fås i mange størrelser, modeller og funktioner og til mange formål. Du finder både tilbehørskasser, værktøjstasker, og meget mere. Et eksempel på et stykke opbevarings-grej du kan købe her, er Milwaukees kompakte tilbehørskasse PACKOUT.  Den er en del af hele Milwaukees PACKOUT-opbevaringssystem, og den er konstrueret af slagfast plast sådan at en er holdbar og har en lang levetid - selv under hårde forhold på din arbejdsplads og byggeplads. Denne kasse består af 1 stor beholder og 4 små, og alle beholdere har delere. Beholderne forhindrer at indholdet bliver blandet sammen når du transporterer kassen rundt. Kassen er beskyttet med IP67-beskyttelse, der holder regn og snavs ude. Du kan også købe Milwaukees smarte PACKOUT trolleykuffert. Den er også en del af PACKOUT-modulsystemet, og er lavet af et ekstremt hårdført materiale så den kan klare de hårde forhold på byggepladsen. Den har en kapacitet på hele 113 kg, og et ekstremt solidt håndtag. Hjulene har en diameter på 228 mm og er velegnet til at køre på terræn, og IP65-beskyttelsen beskytter trolleykufferten mod skidt og regn på byggepladsen. Hjørnerne og låseområdet er forstærket med metal, og der er indbygget en smart beholder til diverse tilbehør. Trolley-kufferten er udstyret med en lille plads til montering af ONE-KEY TICK sporingsenhed.

Hvis der er noget du ikke kan finde, eller hvis du har nogle spørgsmål om priser, levering, forsendelse, tilbehør, lagerstatus eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail [email protected] - vores fagfolk står klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee slagnøgle.