Milwaukee

Milwaukee har produceret elværktøj og tilbehør til professionelle brugere i mange år. Milwaukee er et populært mærke og værktøjet er blandt manges foretrukne på grund af dets funktionalitet og lange levetid. Hos Dorch & Danola A/S lagerfører vi udvalgte maskiner af mærket Milwaukee og tilføjer jævnligt nye produkter til sortimentet.

Hvorfor bør du købe Milwaukee værktøj hos Dorch & Danola A/S?
Dorch & Danola A/S har vi i løbet af de seneste år specialiseret os inden for salg af blandt andet akku-maskiner, elværktøj, håndværktøj og diverse tilbehør til industrien. På vores webshop forhandler vi produkter af mange forskellige mærker. Derudover har vi vores eget serviceværksted, hvor vi reparerer værktøj. Dorch & Danola A/S er fx autoriseret garanti-værksted for Milwaukee el værktøj.

Milwaukee kombokit
Et komplet værktøjssæt fra Milwaukee er et must have, hvis du i arbejdssituationer eller privat har brug for det mest grundlæggende værktøj. Vi tilbyder en række forskellige Power Packs, som alle indeholder værktøj som for eksempel rundsav, vinkelsliber, skruenøgle osv. Derudover medfølger en taske til opbevaring af værktøjet.

Milwaukee vinkelsliber
Hos Dorch & Danola finder du forskellige vinkelslibere, der alle er komfortable at anvende og af høj kvalitet. I vores sortiment indgår blandt andet den smarte 125mm AG vinkelsliber med 1000 W motor. Designet er kompakt og enkelt, og maskinen vejer ikke mere end 2 kg. Maskinen er hurtig og nem at indstille og kan uden problemer betjenes hvis du bærer handsker.

Milwaukee bore- og skruemaskine
Milwaukee står bag en lang række akku-værktøj. Batteridrevet værktøj er praktisk, fordi du ikke behøver at tænke på hvor langt der er til den nærmeste stikkontakt eller hvor du skal træde for ikke at komme til at træde på ledningen. Blandt andet bør en bore- og skruemaskine høre hjemme i enhver værktøjskasse. Med modellen M18 BLPD-202X af mærket Milwaukee, er du sikret et stykke værktøj med høj brugerkomfort og en holdbarhed ud over det sædvanlige. Det indbyggede LED lys er praktisk hvis lyset ikke er optimalt.

3 års garanti
Få 3 års garanti på din nye Milwaukee maskine, når du køber Milwaukee værktøj hos os. Få den udvidet garanti ved at registrerer maskinen inden 30 dage efter køb ved at klikke her: Milwaukee registering

Læs mere
Læs mindre

1 til 24 af 400

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 400

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5