Facebook Pixel
SmartBench: perfekt til nybegynderen

SmartBench: perfekt til nybegynderen

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder, Yeti Tool Dated: 19. september 2023

Derfor er SmartBench den letteste CNC-fræser at bruge for en nybegynder

SmartBench: perfekt til nybegynderen

Ifølge Yeti Tool er SmartBench den letteste CNC-fræser for en nybegynder at bruge, og der er flere grunde til det.

Softwaren i SmartBench er designet til at imødekomme dem uden erfaring inden for CNC, med betjeningssoftware, der er lige så nem at bruge som en smartphone.

En person, der er helt ny inden for CNC-fræsning, kan komme i gang med en SmartBench inden for få timer, ligesom den erfarne maskinarbejder, der søger en bærbar CNC-fræser i stort format til en god pris.

Alle opdateringer af SmartBench-softwaren leveres gratis til kunderne, hvilket forbedrer brugervenligheden. Den tilbyder software, hardware og topmoderne elektronik inden for CNC-sektoren under ét tag og i én unik maskine.

Et andet område, der gør SmartBench til den letteste CNC for en nybegynder at bruge, er det bærbare element i denne fræser.

SmartBench tager mindre end fem minutter at samle og kan nemt skilles fra hinanden og flyttes. Dette gør den perfekt for små virksomheder.

Der er heller ikke behov for at være stærk som en vægtløfter, da den tungeste del af en SmartBench, Y Bench, kun vejer 22 kg.

Yeti Tool tilbyder også gratis online tutorials, artikler og videoer via CNC Academy.

CNC Academy giver nye og erfarne CNC-brugere adgang til et fremragende værktøj, der guider brugerne fra begyndelsen af deres CNC-rejse.

Yeti Tool tilbyder også et stort udvalg af gratis "Sådan-gør-du" videoer på hovedwebsitet, der hjælper SmartBench-brugere med at få styr på CNC.

Yeti Tools YouTube-kanal indeholder mere end 120 videoer om, hvordan man laver rentable CNC-projekter.

Hver SmartBench CNC-fræser leveres med 12 måneders garanti samt omfattende support uden for garantiperioden.

Yeti Tool har også et voksende fællesskab af støttende SmartBench-brugere, der deler tips, tricks og projektresultater på deres Facebook Talk Group.

Facebook Talk Group giver en uvurderlig forbindelse til andre CNC-brugere i SmartBench-familien, hvor mange emner dækkes i onlineforummet.

Endelig har Yeti Tool en stor samling af cases og tips i deres store nyhedssektion.

SmartBench-nyhedssektionen er tilgængelig for alle og giver god inspiration til CNC-brugere.

Du kan anmode om en gratis demonstration af SmartBench her.