Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Kopbor - Hulsave - Hulbor

Kopbor / Hulsave til mange forskellige materialer

Et kopbor/hulsav er anvendelig i mange situationer og derfor er det et must have i din værktøjskasse. Med et kopbor/hulsave kan du komme godt igang med at bore i fliser, metal, træ mv. Hulsavene/kopborene fås i mange forskellige størrelser til forskellige formål. En hulsav/kopbor kan udsave et hul, der kan være større, end hvad et almindeligt bor kan udsave. Hulsaven kan monteres i en borepatron. 

I produktbeskrivelserne kan du læse, hvilke materialer de forskellige kopbor / hulsave er egnet til.

Udvalget til dit behov

Vi har et kæmpe udvalg af kopbor også kendt som hulsave og hulbor. Hos Dorch & Danola kan du finde du finde kopbor af høj kvalitet. Vi kan både tilbyde løse kopbor i alle standard bordiametre samt kopbor sæt til boring i alle både bløde og hårde materialer. Vi tilbyder kopbor/hulsave fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Bohrcraft, Milwaukee, Bosch, Sydvesta, CMT og mange flere. 

Råd og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola med spørgsmål og for at få rådgivning om de mange forskellige typer kopbor/hulsave, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.