Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Inspektions- & termisk kamera

Inpektionskamera til utilgængelige steder

Et inspektionskameral anvendes til inspektion og lokalisering af problemer i f.eks. hulrum i vægge og mure, afløb, eltavler, motorer etc. Også selv på mørke og vanskeligt tilgængelige steder. Kameraret er altså perfekt til steder, hvor det normalt er umuligt at komme til. 

Inpektionskameraer hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af inspektionskamera. Vi tilbyder blandt andet fugtighedsmåleremultimetretermometre og meget mere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt LaserlinerUJK TechnologyLeicaBosch og mange andre. Var det ikke lige et inspektionskamera, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer måleværktøj, heriblandt linealermålebåndtommestokke og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige måleværktøjer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.