Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Klingegradmåler

Klingegradmåler med flere muligheder

En klingegradmåler er et digitalt måleinstrument, der indeholder både vaterpas, gradmåler og vinkelmåler. Den kan anvendes til calibering af maskiner, samt gradmåling af tag, gulve og fliser. Klingegradmåleren har altså mange anvendelsesmuligheder og er nødvendig til mange målinger. 

Klingegradmåler hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af klingegradmåler. Vi tilbyder blandt andet fugtighedsmåleremultimetretermometre og meget mere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt LaserlinerUJK TechnologyLeicaBosch og mange andre. Var det ikke lige en klingegradmåler, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer måleværktøj, heriblandt linealermålebåndtommestokke og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige måleværktøjer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.