Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Lægte- & metalsøgere

Mål- og lægtesøger - måleværktøj

En lægtesøger er et apparat, der bruges til at finde skjulte lægter af træ eller metal i vægge. Ofte er formålet at der skal bores i væggen og man vil derfor gerne vide hvor man skal bore, men det kan man i mange tilfælde ikke vide ved at undersøge væggen udefra. Før du borer hul i væggen til højttalere, billeder eller reoler, skal du være helt sikker på, du ikke kommer til at bore i et skjult vandrør eller en ledning. Derfor skal du bruge en lægtesøger som kan finde ud af, hvad der gemmer sig inde i væggen.

Mål- og lægtesøger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af mål- og lægtesøgere. Vi tilbyder mål- og lægtesøgere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt ZicronTajima og Bosch. Var det ikke lige en mål- og lægtesøgere, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer måleværktøjer, heriblandt målebåndlinealermærkespraytommestokke og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige måleværktøjer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.