Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Loddekobler

Loddekolbe til lodning af elektroniske byggeelementer eller til lodning på jernplader

En loddelkolbe er et lille instrument, der er velgnet til at lodde diverse ting. Igennem en lodning fæstnes to stykker udstyr sammen. Loddelkolben tilsluttes typisk strøm, foruden dem der fungerer med ligthergas og når den er tilstrækkelig opvarmeter deb klar til at lodde. Vi tilbyder en loddekolbe med PTC-modstand som sikrer, at spidstemperaturen ikke overstiger 310 °C og dermed ikke varmebeskader transistorer eller chips under lodning af elektroniske byggeelementer o.lign. Endvidere har vi en loddekolbe med en spidstemperatur på 480 °C til lodning på jernplader m.v.

Loddelkolber til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af loddelkolber. Vi tilbyder loddelkobler fra blandet andet Proxxon, som producerer i allerhøjeste kvalitet. Desuden tilbyder vi også tilbehør til loddelkolberne. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af loddelkolber eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.