Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Udsugning

Spånsugere til træopsug

Spånsugere er ofte undervurderet i forhold til arbejde med træ. Dog er det en klar fordel at anskaffe sig en spånsuger, da den kan mindske risikoen for sundhedsproblemer på grund af støv fra træet. Derudover kan den spånsuger effektivisere din maskine, da den ikke længere vil være fyldt med støv. 

Spånsugere hos Dorch & Danola

Dorch & Danola A/S er en håndværkerforretning, der i en årrække har forhandlet værktøj, maskiner og diverse redskaber til erhvervsfolk som for eksempel håndværkere og snedkere, men også til private gør-det-selv-folk. Vi tilbyder spånsugere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt JET, Holzmann og Luna.  I vores sortiment finder du blandt andet et stort udvalg inden for kategorien spånsugere og dertilhørende tilbehør. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige maskiner og tilbehør til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.