Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Amperemetre

Amperemetre til måling på styrken af elektrisk strøm

Et amperemeter er et måleinstrument, der måler styrken af en elektrisk strøm. Formelt kun om sådanne instrumenter der angiver strømstyrken i ampere, som er SI-enheden for elektrisk strøm, men da denne enhed stort set er enerådende, bruges ordet "amperemeter" nu generelt om instrumenter til måling af strømstyrke. 

Amperemetre hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af måleinstrumenter. Vi tilbyder blandt andet fugtighedsmåleremultimetretermometre og meget mere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt LaserlinerUJK TechnologyLeicaBosch og mange andre. Var det ikke lige et amperemeter, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer måleværktøj, heriblandt linealer, målebånd, tommestokke og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige måleværktøjer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.