Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Træolier

Linolier til flere anvendelsesmuligheder

Linolie fremstilles ved en raffineringsproces, hvor olien afkoges, neutraliseres og afbleges. Fordelene ved alkali-raffineret linolie er bl.a., at den er lys, lavviskøs og tørrende. Linolien kan blandt andet bruges til træbeskyttelse, træimprægnering, træbejdse og produkter til overfladebehandling af træ. Se de andre anvendelsesmuligheder i produktbeskrivelserne. 

Indendørs Olier

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af træolier, lak, pleje og kemi. Vi tilbyder disse produkter fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Borup, CRC og mange andre. Vi producerer vi vores egne olier til træpleje. Find olier til pleje og den sidste finish. Stort udvalg i afrensning, olie, lak og pleje til træ.

Herunder kan du læse nærmere om de olier, der findes i denne kategori. 

Øvrige olier

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af olier til behandling af diverse materialer. Vi tilbyder olier fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Junckers, Fynske Olier, CRC og mange flere. Var det ikke lige olier, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer træbehandlingsprodukter

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige træolier, lak, pleje og kemi produkter eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.