Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bore/stemmemaskiner

Stemmemaskiner og boremaskiner til træ

På denne side finder du vores store udvalg af stemmemaskiner og boremaskiner til bearbejdning af træ. Vi tilbyder boremaskiner og stemmemaskiner i suveræn kvalitet til attraktive, lave priser. I udvalget finder du maskiner fra markedets førende producenter, heriblandt blandt andet JET, Bernardo, Holzmann, Mafell og Luna. De producerer alle maskiner i robuste materialer og god kvalitet, som du kan bruge på værkestedet eller byggepladsen i årevis. Tag et kig på vores udvalg herover og læs meget mere om de forskellige bore- og stemmemaskiner ved at klikke dig ind på produkterne.

Stort udvalg af stemmemaskiner og boremaskiner

Vi forhandler en lang række stemmemaskiner og boremaskiner til præcis og effektiv bearbejdning af træ. I udvalget finder du maskiner, som egner sig til forskellige formål og typer af træarbejde – blandt andet forskellige boremaskiner, stemmemaskiner, langboremaskiner, stemmeboremaskiner og kædestemmere. Her tilbyder vi stemmemaskiner og boremaskiner med forskellige funktioner, udstyr, ydelser, slaglængder og hastigheder og i forskellige størrelser og konstruktioner. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige stemme- og boremaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.