Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sugeslanger

Sugeslanger

Sugeslangerne er nogle meget fleksibel slange, som anvendes til alle former for industriel ventilation, herunder olietåger, opløsningsmidler samt spånsugning. Slangerne er godkendt som svært antændelig efter DIN 4102-B1. En del af slangerne er forpakket i net og en anden del er forpakket i plastfolie. Slangerne er et forbindelsesstykke mellem de stationære maskiner og f.eks. en spånsuger, så du kan få alle spånerne skaffet af vejen.

Sugeslanger hos Dorch & Danola

Hos Doch & Danola findes et større udvalg af sugeslanger i forskellige bredder og længder, så du har dit behov dækket. Vi tilbyder sugeslanger fra Scheppach, Metabo og Luna, så ønsker du en kvalitetskobling mellem din maskine og spånsugeren, har vi helt sikkert det helt rette for dig. Deduden tilbyder vi også et spændebånd til din sugeslange, så der er altid er lukket helt tæt mellem emnerne. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige strækfilm og pallefilm eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.