Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Flise- & glasskærer

Fliseskærer - Dit skærende værktøj til fliser og glas

Her på siden finder du vores store udvalg af effektive akku fliseskærere og glasskærere. Hvis du skal lægge nye fliser i dit hjem eller har brug for at skære fliserne til, kan det gøre nemt med en akku flisekærer. Med en akku fliseskærer slipper du for at skære dine fliser med en manuel fliseskære, hvilket betyder, at du slipper for at bruge en hel del kræfter. Vi tilbyder fliseskærer helt nede fra den håndholdte maskine til de store stationære maskiner. Med akku fliseskærere og glasskærere undgår du besvær med stikkontakter og ledninger og kan dermed udføre dine arbejdsopgaver langt mere frit og fleksibelt.  Se det store udvalg herunder for at finde netop den akku fliseskærer eller glasskærer, som du skal bruge til dit projekt.

Akku fliseskærere til dine behov

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af akku fliseskærere og akku glasskærer til dine behov, så du slipper for at gøre det manuelt. Du finder et udvalg fra den lille håndholdte fra Makita til de store stationære maskiner fra Sydvesta. Se vores udvalg herover fra flere anerkendte brands, heriblandt blandt andet SigmaSydvesta og Makita.

Råd og vejledning om akku fliseskærere

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af akku fliseskærere og glasskærere? Så er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. God fornøjelse!

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Hvis din akku fliseskærer eller glasskærer skulle gå i stykker, hjælper vi dig gerne med reparation.

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj