Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Personlig pleje (Hygiejne artikler)

Hygiejneartikler

Hygieje er utrolig vigtigt og er ikke noget man skal se igennem fingrene med. Uhygiejne kan medføre urenheder og forårsage sygdom på arbejdspladsen grundet smittespredning af bakterier og foruering med snavs og uønkede kemiske stoffer. V har derfor hos Dorch & Danola et større udvalg af hygiejeartikler, så du skaber renlighed på din arbejdsplads. 

Hygiejneatikler hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes forskellige hygiejneprodukter, så du holder din arbejdsplds nede med forureninger og bakterier. På denne side finder du produkter som renseservietter, toiletpapir/køkkenrulle, rengøringsklude, rengøringssprau og meget mere, så dit behov for hygiejnearikler på din arbejdsplads altid er dækket. Vi tilbyder dig hygiejneartikler fra bl.a. ESSVE, CRC, O´Keeffe's m.fl., så de artikler du leder efter altid bliver leveret i høj kvalitet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige hygiejneatikler eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.