Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Special maskiner

Specialmaskiner til bearbejdning af træ

Her på siden finder du vores brede udvalg af specialmaskiner til træbearbejdning og snedkerarbejde. Vi tilbyder specialmaskiner i højeste kvalitet til nogle af markedets laveste priser. I udvalget finder du specialmaskiner fra markedets førende producenter, heriblandt blandt andet Holzmann, JET, Sila og BMI, som producerer effektive kvalitetsmaskiner til bearbejdning af træ. Vi forhandler blandt andet bænksliber, vådsliber, båndpudsere, høvlmaskiner og sømpistoler i suveræn kvalitet, som vil både vil gøre dit træarbejde nemmere, hurtigere og bedre. Hos Dorch & Donola ved vi nemlig, at de rigtige maskiner og udstyr er fundamentalt for at opnå de bedste resultater.

Alt i specialmaskiner og slibemaskiner til træbearbejdning

På denne side finder du vores store udvalg af specialmaskiner og slibemaskiner til bearbejdning af træ. Alle vores træ specialmaskiner er produceret i robuste og slidstærke materialer, så du kan få glæde af maskinen i lang tid. Vi forhandler blandt en lang række forskellige slibemaskiner, som egner sig til specifikke formål og typer af træarbejde. Se blandt andet vores udvalg af borslibemaskiner, universale slibemaskiner, værktøjsslibemaskiner og knivslibemaskiner med forskellige funktioner, motorydelser, hastigheder, slibehoveder og i flere størrelser og konstruktioner. Ved at klikke dig ind på de forskellige specialmaskiner kan du læse meget mere om deres specifikationer. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige maskiner til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.