Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Dykpumper

Dykpumpe

En dykpumpe bruges oftest til at holde vand væk fra udgravninger eller til at tømme diverse arbejdspladser for vabd. En dynpumpe er udviklet sådan, at den kan tåle at være konstant under vand. En dykpumpe med svømmer er en dykpumpe, der har monteret en anordning på siden af pumpen, så denne slukker for pumpen når vandet er væk, og pumpen ikke bliver overbelastet. Dykpumpen har et kompakt pumpehus, der har til opgave at suge vandet ind forneden og sende det ud foroven. De fleste dykpumper er desuden udstyret med et håndtag, så de nemt kan flyttes rundt mellem de steder, der er behov for dens egenskaber.

Dykpumper af høj kvalitet i mange forskellige størrelser

En dykpumpe har mange anvendelsesmuligheder, f.eks. hvis du har vand i kælderen, skal dræne græsplænen, brønd, regnvandsbeholder eller tømme akvariet, fiskedammen eller svømmepølen. En dykpumper er som regel mest egnet til enten rent eller snavset vand, men man kan også få dykpumper som kan håndtere begge dele. Alt efter dit behov er det vigtigt at vælge den rigtige dykpumpe.

Her er et par fingerpeg, når du skal købe en dykpumpe:

Vurder mængden af vand du skal have fjernet/flyttet. Hvis det drejer sig om lidt vand en gang imellem, kan en mindre dykpumpe klare det. Hvis det er større vandmængder som evt. skal håndteres over en lang periode, skal du bruge en større, kraftigere model.

Er der partikler/snavs i vandet - beskidt vand? Hvis der er store partikler (op til 35 mm) såsom grus og blade i vandet, skal du bruge en dykpumpe til urent/beskidt vand. Disse dykpumper er velegnede til bl.a. sivebrønde og udgravninger. De har en stor kapacitet og kan holde til langvarig drift.

Skal du have ”løftet” vand fra f.eks. en brønd? Skal du bruge en dykpumpe der pumper med højt tryk og en lang løftehøjde. Disse dykpumper er velegnet til f.eks. vanding direkte fra brønde, damme, beholdere og skakte.

Dykpumper til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af dykpumper i allerhøjeste kvalitet. Vi tilbyder et udvalg af dykpumper fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Makita og Metabo. Desuden tilbyder vi også et udvalg af tilbehør til dykpumper

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af dykpumper eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.