Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Pælebor

Pælebor til boring af huller til stolper

Et pælebor, også kaldet jordbor, er praktisk og gør det langt lettere at grave et dybt hul, f.eks. til en stolpe. Så det er smart at anskaffe et pælebor, hvis du skal grave mange huller til et projekt, f.eks. til et hegn eller et skur. Der findes både manuelle og motoriserede pælebor. De motoriserede pælebor er enten elektriske eller benzindrevne.

Pælebor hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af pælebor. Vi tilbyder pælebor fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Scheppach og Makita. Var det ikke lige pæleboret, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer maskiner til skov og have, heriblandt buskryddereplæneklipperekædesave og meget mere.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige maskiner til skov og have eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.