Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Arbejdsstationer

Arbejdsstationer hos Dorch & Danola

Her på siden har vi samlet vores store udvalg af arbejdsstationer af forskellig art. Vi har et nøje udvalg sortiment, som inkluderer nogle af de mest anerkendte mærker. Du finder blandt andet arbejdsstationer fra Makita, Luna, Dewalt, Bosch, MetaboFestool og mange flere. Dette er alle førende producenter på området, og vi er stolte af at kunne forhandle disse kvalitetsprodukter her på siden. Vi har sørget for gode priser, så du kan få professionelle arbejdsstationer i høj kvalitet til lave priser.

Arbejdsstationer i forskellige typer

Nedenfor finder du arbejdsstationer i en række forskellige designs, størrelser og modeller. Du finder blandt andet de praktiske transportable arbejdsstationer med eller uden hjul, savborde og arbejdsborde med forlængere. Nogle af vores arbejdsstationer egner sig specielt godt til specifikke formål. Det gælder blandt andet vores savborde til kap- og geringssav eller understel til kapsave. Du kan helt sikkert finde lige det arbejdsbord, som passer til dine behov. Og det gælder uanset, om du handler som privat eller erhverv, til hjemmet eller værkstedet.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige arbejdsstationer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.