Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Skurvognsartikler

Tilbehør til mobiltelefoner

Hos Dorch & Danola har vi sammensat et sortiment af tilbehør til mobilen. Du finder powerbanks og ladekabler, bluetooth højttaler og headset og meget mere. Produkterne er bygget til brug. Vi tilbyder produkterne fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Makita, Milwaukee, Naztech m.fl. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori.

Højtalere med bluetooth

Musik er vigtig for at få god trivsel i dagligdagen på en arbejdsplads. Derfor kan en radio være guld værd til at sprede glæde og få arbejdsdagen til at fungere bedre. Dagen går simpelthen lettere, hvis der lyttes til radio eller evt. andet musik dagen lang. 

Powerbanks

En powerbank oplades via en USB-port på samme måde, som du oplader dine andre mobile enheder. Med en powerbank ved hånden, har du altid strøm til dine mobile enheder, hvis du befinder dig på steder, hvor stikkontakten ikke er tilgængelig. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige tilbehør til mobiltelefoner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.