Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Rondelsliber - skivepudser

Rondelslibere til perfekt slibning af store overflader

Rondelslibere er et særdeles effektivt værktøj til let slibning eller forberedelse af større parket-, planke- eller cementgulve. Det lave omdrejningstal betyder, at maskinen også er særdeles velegnet til finslibning af parketgulve før lakering eller oliering. Støvsugeren sikrer, at der ikke dannes unødvendigt støv, men at støvet indsuges direkte under slibning.

Båndslibere til trædrejning hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af båndslibere til slibning af træmaterialer i forbindelse med dit drejeprojekt. Vi tilbyder disse maskiner fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Record Power m.fl., der altid leverer sine produkter i høj kvalitet. Var det ikke lige en rondelsliber, du var på udkig efter?Så tilbyder vi også et stort udvalg af andre slibemaskiner, heriblandt båndslibere og spindelpudsere

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af slibemaskiner til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.