Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Ventilatore

Batteri ventilatorer af høj kvalitet

Med en batteridrevet ventilator får du masser af luftcirkulation uden så mange dikkedarer. En ventilalor skaber et bedre indeklima og giver en effektiv og hurtig ventilation af lokaler, når f.eks. sommerheden rammer. Ventilatoren kan anvendes mange steder og er let at transportere til netop dit arbejdssted.

Udvalget til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af ventilatorer til netop dit behov. Vi tilbyder ventilatorer fra de mest anerkendte brands, heriblandt Makita. Var det ikke lige en ventilator, du ledte efter, men mere en affugter eller varmeblæser, så tilbyder vi også det. 

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af ventilatorer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.