Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Surring & løftebånd

Surring - Fastspænd dit emne ordentligt

En surring anvendes til fastspænding af emner. De bruges typist på en lastbil, en vogn på en traktor eller en trailer. Desuden kan den også anvendes til fastspænding af hamlballer eller brændestabler. En surring er et bånd med en krog i hver ende og imellem sidder et spændehåndtag, der låser båndet. Når håndtaget skraller, så begyndet båndet at strame til. 

Surringe til dit behov

Hvis du er på udkig efter surringer i alle størrelser og modeller, så er du kommet til det rette sted. Dorch & Danola forhandler altid et stort udvalg af kraftige surringer til mange forskellige opgaver, lige fra bagagerem med spænde til presenninger og lignende til store, kraftige 2 delte surringer med skralde med en imponerende styrke. Således kan du næsten altid finde præcist den type surring du har brug for. Samtidigt fås surringer hos Dorch & Danola altid til gode priser. Køber du surringer hos os, så er der altid tale om kvalitetsprodukter fra f.eks. GIGANT, som kan holde til stor belastning. Det er altid vigtigt, at surringer er både pålidelige og driftsikre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af surringe eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.