Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Dekupørsave

Dekupørsave - Til skæring i forskellige materialer

Dekupørsave er vigtige redskaber for bl.a. formbyggere, legetjsfabrikanter, modelbyggere, finmekanikere, designere, arkitekter og undervisningsværksteder. Det er et alsidigt værktøj, som kan save i både træ, plast, plexiglas, læder, flamingo, kunststof, metal og gips, og det løser opgaverne med præcision.

Valg af dekupørsave

Når du skal købe en dekupørsav, bør du hverken købe én med for få eller for mange funktioner i forhold til det arbejde, du skal udføre. Køber du en sav med færre funktioner, end du har behov for, vil den skuffe. Omvendt kan en sav med mange finesser være et unødigt overflødighedshorn. Overvej derfor nøje, hvilken sav du har brug for. Er det til professionel eller privat brug? Skal du anvende variable hastigheder? Eller har du brug for et vist antal omdrejningstal eller en bestemt skærehøjde? Du kan også få dekupørsave med vippebord, vibrationsreduktion og spånblæserordning. Alle vores dekupørsave har hver deres fortrin, så læs beskrivelserne af dem nøje. Der er mange væsentlige oplysninger at finde i varebeskrivelserne.

Dekupørsave hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af dekupørsave i kvalitetsmærker såsom Proxxon, HolzmannRecord og Scheppach. Gå også på opdagelse i beslægtede varekategorier, som kap-geringssave, håndsave, dyk-, bånd-, kæde-, stik-, vende- og rundsave. Her kan du finde en oversigt over vores store udvalg af save.

Dorch & Danola er stedet, hvor du finder værktøjet til det professionelle værksted eller hobbyværkstedet. Vi har et bredt udvalg af værktøjer inden for vidt forskellige kategorier, og du får kvalitet for pengene samt en rigtig god vejledning. Det rette værktøj er alfa og omega i værkstedet. 

Råd og vejledning

Har du brug for rådgivning eller har spørgsmål omkring dekupørsave eller andre former for værktøj, så er du altid velkommen til at kontakte Dorch & Danola. Dette gør du enten på telefon 66 15 50 40 eller ved at skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. Her udfører vi også reparationer samt har salg af reservedele.