Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør haveudstyr

Tilbehør til skov & have maskiner

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af tilbehør til skov & havemaskiner. Vi tilbyder tilbehøret fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Milwaukee, Makita, Scheppach m.fl. Var det ikke lige tilbehøret til maskinerne, du var på udkig efter? Så tilbyder vi andre maskiner til skov og have, heriblandt plæneklippere, hækkeklippere, kædesave og meget mere. 

Herunder kan du læse næmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Sikkerhedstøj

Skal du have fældet træer eller større buske og have sikkerheden i top, når du anvender en kædesav? Så har vi udvalget til dig. Det er yderst vigtigt at have din sikkerhed i orden og dermed også den beklædning, du har på. Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af arbejdstøj, der øger din sikkerhed ved brug af kædesaven. 

Forsatser til motorenhed 

Motorenheden er et ideelt multiværktøj, hvor der findes et hav af forsatser til netop det haveredskab, du har brug for. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige maskiner til skov og have eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.