Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Højtryksrensere

Effektive højtryksrensere til professionelle og private

En hæjtryksrenser bliver hurtig uundbærlig, når du først har fået fat i en. Den kan nemlig bruges til mange forskellige gøremål. Du kan anvende højtryksrenseren til at rengøre diverse havemaskiner, fjerne alger på terassen og meget andet. En højtryksrenser kan levere en vandstråle ved et meget højt tryk, hvilket gør det muligt at anvende den til en masse forskellige gøremål. Højtryksrenseren bliver for det meste anvendt til rengøring af diverse ting. Højtryksrenseren er en vandpumpe, det får vandet til at accelererer det op i en meget høj hastighed og derved kommer det høje tryk. 

Højtryksrensere til dit behov

Dorch & Danola tilbyder effektive højtryksrensere af høj kvalitet. Højtryksrenserne kan fås i fysiske størrelser og med ydelser, som kan dække langt de fleste både professionelles og privates behov. Vi tilbyder højtryksrensere fra Makita.  

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af højtryksrensere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.