Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Varmeblæsere

Affugtere - Reducer eller forhindre dine fugtskader

En affrugter giver en stabil luftfugtighed og et sundere ndeklima. Vælger du en affugter med et allergi- og skimmelfilter, så er den også med til at holde fugt og skimmelsvamp nede på et niveau, der både kan reducere eller helt forhindrer fugtskader. Desuden er affugteren nem at betjene og kræver ikke de helt store opsætningsmanøvre. 

Varmeblæsere - Varm dine rum op

En varmeblæser er et praktisk produkt til hurtig opvarmning af et rum og kan give supplerende varme til et køligt rum eller bruges til at tørre rummet ved en vandskade. Varmeblæseren har derfor mange forskellige funktioner, der giver den en stor alsidighed. 

Udvalget til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af affugtere og varmeblæsere fra nogle af de mest anerkendte brands, Sydvesta og KGK

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af affugtere og varmeblæsere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.