Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til stiger & stilladser

Tilbehør til stiger og stilladser

Her hos Dorch & Danola forhandler vi tilbehør af stiger og stilladser. I denne kategori kan du finde bl.a. finde hjul og støtteben til JUMBO stilladser. Når du vælger tilbehørsprodukter skal du være opmærksom på at produktet er af samme mærke som dit stillads eller stige, da tilbehørsproduktet ikke altid er kompatibelt med stilladser eller stiger, fra et anden fabrikat.

Oplysninger

De fleste af Dorch & Danolas stilladser er fra JUMBO.

I tilbehør til rullestilladser, kan du bl.a. finde JUMBO hjul, m/bremse.

Dorch & Danola forhandler også JUMBO støtteben til JUMBO stilladser.

Om jumbo stilladser

JUMBO stilladser tilbyder professionelle kvalitetsprodukter. JUMBO bestræber sig på at deres stilladser skal kunne give:

  • Højere abejdseffektivitet
  • Reduceret håndtering
  • Ergonomiske arbejdsomgivelser til de ansatte
  • Forbedret kvalitet
  • Mere effektiv planlægning og produktionsadministrering
  • Bedre udnyttelse af maskiner og produktionsområder

Også hvorfor Dorch & Danola forhandler lige netop JUMBO stilladser.

Se også vores JUMBO rullestilladser og JUMBO foldestilladser.

Universal inddækninger

Det kan være svært at få tagsten, tagplader og lignende helt tæt omkring gennemføringer i taget. Derfor anvendes inddækninger til skorstene, vinduer, kviste samt ved sammenføjninger af bygningsdele og ved brandkamme. Det er nemt at tilpasse hjørner, runde sorstene og lignende, så tagdækningen slutter så tæt på byggematerialerne og leder vandet væk. Inddækninger kan både udføres som skjulte og synlige inddækninger, alt efter om det lægger udover eller nedenunder tagplader eller tagsten. 

Taginddækninger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af taginddækninger. Vi tilbyder taginddækninger, så du ikke får vand ind i huset, selv på de mest regnfulde dage. Vi tilbyder taginddækninger i både zink-grå og rød, så det passer til dit tag uanset, hvilken farve ud har. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af taginddækning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.