Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bordfræsere

Bordfræsere hos Dorch & Danola

Her på siden finder du vores store udvalg af bordfræsere til værkstedet. Vi har sørget for at udvælge de bedste produkter til dig, så du kan få høj kvalitet til gode priser. Vi kan tilbyde dig bordfræsemaskiner fra nogle af markedets førende producenter. Derfor finder du mærker såsom Hozlmann, Luna, Scheppach, Jet og Mini Max i vores sortiment. Med de lækre maskiner kan du nemt og hurtigt lave enormt glatte nedskæringer med stor nøjagtighed og opnå de flotteste resultater. Vi ved nemlig, at det rigtige udstyr er helt essentielt for at opnå de bedste resultater.

Bordfræsere i forskellige modeller

Vi kan også tilbyde kombimaskiner fx bordfræser og rundsav med rulleborde og fræseborde. Du finder en lang række forskellige modeller, som hver især egner sig til specifikke formål. Her kan du blandt andet vælge mellem forskellige slags bordplader, funktioner og save, og motoreffekten og størrelsen varierer også. Under de enkelte produkter kan du læse mere om specifikationerne, så du kan vælge lige den model, der passer til dine behov. Og skulle du have brug for hjælp og vejledning i forbindelse med dit køb, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Du kan både ringe til os eller sende en mail, og så deler vi gerne ud af vores erfaring.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige bordfræsere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.