Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Pensler, børster & koste

Pensler, børster og koste

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af pensler, børster og koste. Vi tilbyder disse produkter fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Spekter, Roliba m.fl. Hos os kan du få masser af udstyr til dit male sortiment. Var det ikke lige pensler, børste og koste, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også en masse andet værktøj på vores webshop. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Pensler

Vi tilbyder pensler, der kan anvendes i alle typer maling, men dette værktøj er bedst i olie, og er egnet til vand. Vi tilbyder også andre typer pensler til dit malerprojekt, så du altid har den rette pensel ved hånden. 

Børster

Hos Dorch & Danola tilbyder vi børster til fejeopgaver til oprydning efter arbejde. Vi tilbyder blandet andet en kraftig håndværker model, velegnet til større arbejde.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige pensler, børster og koste eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.